Kuka olen

Olen Päivi Carina Käri-Zein, 57-vuotias kauppatieteiden maisteri. Olen halukas toimimaan äänitorvenasi paremman Espoon rakentamisessa! Työkseni toimin kansainvälisen yritystoiminnan lehtorina sekä osa-aikaisena valmennusyrittäjänä. Työkieleni on englanti ja opetusprojektini ovat pääosin yrityslähtöisiä. Perheeseeni kuuluu kolme nuorta aikuista. Kotimme sijaitsee Suur-Leppävaarassa ja olemme asuneet sekä Kilossa että Pohjois-Espoon Örkkiniityssä. Suuren osan elämästäni olen viettänyt Suomen rajojen ulkopuolella, mm. USA:ssa, Tsekinmaalla sekä Libanonissa. Lisäksi olen työskennellyt Emiraateissa (Dubai ja Abu Dhabi), Saksassa ja Sveitsissä.

Espoon kunnallispolitiikassa olen toiminut varavaltuutettuna v. 2005-. Lisäksi olen ollut Espoon monikulttuuriasiain neuvottelukunnassa jäsenenä v. 2005-2012 ja puheenjohtajana v. 2012-, kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsenenä v. 2005-2008 ja varajäsenenä v. 2012-, Laurean Espoon-Lohjan alueneuvottelukunnan jäsenenä v. 2012- , Omnian tarkastuslautakunnan varajäsenenä v. 2012- sekä päihde- ja mielenterveysneuvottelukunnassa 2005-2012. Tältä pohjalta olen käytettävissä Espoon kehittämisessä.

Lions-toiminnassa olen ollut mukana v. 2007 ja Leppävaaran seurakuntaneuvoston jäsen olen ollut v. 2012. Työhöni liittyviä tärkeimpiä verkostojani ovat World Trade Centerin alaisuudessa toimivat suomalais-arabialainen kauppayhdistys (hallituksen jäsen v. 93-), Suomi-KIE (Keskisen Itä-Euroopan maiden) kauppayhdistys (hallituksen jäsen v. 2004-) ja Suomalais-arabialainen kulttuuriyhdistys (hallituksen jäsen v. 2003-).

Perheeni vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluu urheilu ja liikunta. Tuen poikani koripallon kilpaharrastusta aktiivisesti. Oma kilpailuhistoriani liittyy ampumahiihtoon ja tennikseen. Työni vastapainona harrastan säännöllisesti lavatansseja ja suunnistusta sekä käyn pilateksessa ja jumpassa. Viihdyn luonnossa ja saan siitä voimaa. Olen todellinen luonnon suurkuluttaja; saan voimani luonnossa liikkumisesta. Hyötyliikuntana harrastan työmatkapyöräilyä Leppävaarasta Pasilaan. Reitti on hyvä ja turvallinen.

Seuraa toimintaani ja ota yhteyttä. Olet myös tervetullut kampanjaani liittyviin tapahtumiin (katso tapahtumakalenteri vieressä)
Puhelin +358 505165755
paivi.karizein@gmail.com
https://www.linkedin.com/in/paivikarizein/
https://facebook.com/paivi.kari-zein
https://twitter.com/karizein

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail