KUKA OLEN

Olen energinen poliitikko, Päivi Käri-Zein, 57-vuotias kauppatieteiden maisteri ja yrittäjä. Toimin äänitorvenasi yrittäjämyönteisen, elinvoimaisen, turvallisen Espoon rakentamisessa!

Työkseni toimin kansainvälisen yritystoiminnan lehtorina sekä valmennusyrittäjänä omassa yrityksessä.  Opetusprojektini ovat yrityslähtöisiä.

Perheeseeni kuuluu kolme nuorta aikuista. Kotimme sijaitsee Suur-Leppävaarassa ja olemme asuneet sekä Leppävaarassa, Kilossa, Karakalliossa että  Pohjois-Espoossa.

Olen edistänyt itselleni tärkeitä asioita luottamustehtävissä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä vaikutan mm. Suur-Leppävaaran kokoomuksen hallituksessa, Laurea ammattikorkeakoulun alueneuvottelukunnassa, Leppävaaran seurakuntaneuvostossa ja Espoon monikulttuurisuusasian neuvottelukunnassa. Lisäksi olen varajäsenenä sekä Omnian tarkastuslautakunnassa että Espoon kirkkovaltuustossa. Aiemmin olen ollut mm. varavaltuutettuna,  kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnassa sekä päihde- ja mielenterveysneuvottelukunnassa.

Olen aktiivinen yrittäjä, Espoon Yrittäjien jäsen. Pohjois-Espoon Lions-toiminnassa olen seuraavan kauden varapresidentti. Seurakuntaneuvoston jäsen olen ollut vuodesta 2012. Työhöni liittyviä tärkeimpiä businessverkostojani ovat World Trade Centerin alaisuudessa toimivat Suomalais-Arabialainen kauppayhdistys (SAKY, hallituksen jäsen v. 93-), Suomi-KIE (Keskisen Itä-Euroopan maiden) kauppayhdistys (hallituksen jäsen v. 2004-) ja Suomalais-arabialainen kulttuuriyhdistys (SARAB, hallituksen jäsen v. 2003-).

Osaamisen kehittäminen, sivistys & kulttuuri sekä liikunta kuuluvat vapaa-aikaani.  Käyn teatterissa ja konserteissa. Entisenä ampumahiihtäjänä ja lasketteluoppaana harrastan edelleen hiihtoa ja laskettelua. Intohimoni on paritanssi, harrastan myös pilatesta, joogaa ja jumppa. Viihdyn luonnossa – siitä saan voimaa. Olen todellinen luonnon suurkuluttaja; seuranani ovat usein kultainen noutaja Cookie ja tiibetinspanieli Ewi.  Hyötyliikuntana harrastan työmatkapyöräilyä Pasilaan. Reitti on hyvä ja turvallinen.

Espoo on panostanut hyvin pyöräilyreitteihin. Monen aseman läheltä puuttuvat kuitenkin kaupunkipyörät. Pyöräilyverkostoa pitäisi tehostaa lisäämällä kaupunkipyöräasemat merkittävimpiin lähiöihin juna-asemien lähistöllä, esimerkiksi Kiloon ja Karakallioon.

Seuraa toimintaani ja ota yhteyttä.

Puhelin +358 505165755
paivi.karizein@gmail.com
https://www.linkedin.com/in/paivikarizein/
https://facebook.com/paivi.kari-zein
https://twitter.com/karizein

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail