Kuka olen

Olen energinen poliitikko, Päivi Käri-Zein, 57-vuotias kauppatieteiden maisteri ja yrittäjä. Olen halukas toimimaan äänitorvenasi turvallisemman ja paremman Espoon rakentamisessa!

Työkseni toimin kansainvälisen yritystoiminnan lehtorina sekä valmennusyrittäjänä omassa yrityksessä. Työkieleni on englanti ja opetusprojektini ovat pääosin yrityslähtöisiä.

Perheeseeni kuuluu kolme nuorta aikuista. Kotimme sijaitsee Suur-Leppävaarassa ja olemme asuneet sekä Leppävaarassa, Kilossa, Karakalliossa että   Pohjois-Espoossa.

Olen ollut erilaisissa itselleni tärkeissä luottamustehtävissä yli 20 vuotta. Tällä hetkellä vaikutan mm. Suur-Leppävaaran kokoomuksen hallituksessa, Laurea ammattikorkeakoulun alueneuvottelukunnassa, Leppävaaran seurakuntaneuvostossa ja Espoon monikulttuurisuusasian neuvottelukunnassa. Lisäksi olen varajäsenenä sekä Omnian tarkastuslautakunnassa että Espoon kirkkovaltuustossa. Aiemmin olen ollut mm. varavaltuutettuna,  kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnassa sekä päihde- ja mielenterveysneuvottelukunnassa.

Pohjois-Espoon Lions-toiminnassa olen mukana aktiivisesti. Leppävaaran seurakuntaneuvoston jäsen olen ollut vuodesta 2012 . Työhöni liittyviä tärkeimpiä businessverkostojani ovat World Trade Centerin alaisuudessa toimivat Suomalais-Arabialainen kauppayhdistys (SAKY, hallituksen jäsen v. 93-), Suomi-KIE (Keskisen Itä-Euroopan maiden) kauppayhdistys (hallituksen jäsen v. 2004-) ja Suomalais-arabialainen kulttuuriyhdistys (SARAB, hallituksen jäsen v. 2003-). Olen myös Espoon Yrittäjien jäsen.

Osaaminen, sivistys & kulttuuri sekä liikunta kiinnostavat minua vapaa-ajallakin. Käyn mielelläni teatterissa ja konserteissa. Entisenä ampumahiihtäjänä ja lasketteluoppaana harrastan edelleen hiihtoa ja laskettelua. Intohimoni on tanssi, jota olen harrastanut aktiivisesti 10 vuotta. Kesäisin harrastan suunnistusta, mökkielämää ja moottoripyöräilyä. Liikunta luonnossa on tärkeä osa elämääni.

Oma urheiluhistoriani liittyy ampumahiihtoon, hiihtoon ja tennikseen. Työni vastapainona harrastan säännöllisesti lavatansseja (korona pysäytti)  ja suunnistusta sekä käyn pilateksessa ja jumpassa. Viihdyn luonnossa ja saan siitä voimaa. Olen todellinen luonnon suurkuluttaja; seuranani ovat usein kultainennoutaja Cookie ja tiibetinspanieli Ewi.  Hyötyliikuntana harrastan työmatkapyöräilyä Pasilaan. Reitti on hyvä ja turvallinen.

Espoo on panostanut hyvin pyöräilyreitteihin. Ainut puute on, että monen aseman läheltä puuttuvat kaupunkipyörät. Olenkin sitä mieltä, että kaupunkipyöriä pitäisi olla  5 km säteellä jokaisesta junaasemasta. Näin ei Leppävaarassa ole. Karakalliosta puuttuvat kaupunkipyörät vielä ja tähän pitäisi saada pikainen korjaus.

Seuraa toimintaani ja ota yhteyttä. Olet myös tervetullut kampanjaani liittyviin tapahtumiin (katso tapahtumakalenteri vieressä. Koronan vuoksi niitä on harmillisen vähän).
Puhelin +358 505165755
paivi.karizein@gmail.com
https://www.linkedin.com/in/paivikarizein/
https://facebook.com/paivi.kari-zein
https://twitter.com/karizein

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail