Blogi

Espoon tavoite on olla hiilineutraali v. 2030 mennessä! Tässä linkki kokoomuksen ympäristönäkökulmiin!

https://www.kokoomus.fi/kokoomuslaisia-keinoja-ymparistohaasteisiin-vapaus-tarvitsee-vastuuta/

Espoon tavoite on olla hiilineutraali jo vuoteen 2030 mennessä. Tässä kohtaa on hyvä miettiä mitä tämä merkitsee espoolaisille, mikä on espoolaisten rooli tässä tavoitteessa? Mitä arjen toimenpiteitä tämä vaatii kuntalaisilta Miten muutetaan omia tapoja ja eletaan tehdä asioita toisella tavalla?

Hyvää naistenpäivää 8.3.2021!

Kuuntelin naistenpäivän aamuna Suomen UN Womenin toiminnanjohtajan Jaana Hirsikankaan esitystä naisten oikeuksien tilanteesta, UN Womenin toiminnasta ja siitä, kuinka maailmaa muutetaan tasa-arvoisemmaksi. Olen itse tasa-arvon kannattaja olipa se sukupuoleen, etniseen taustaan tai muuhun vastaavaan liityvä ero.

Tasa-arvoa ei ole vielä saavutettu missään maailman maassa. Naistenpäivää tarvitaan edelleen muistuttamaan siitä, että naisten oikeudet ovat ihmisoikeuksia.

YK:n tasa-arvojärjestö UN Women (United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women) edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa ja vahvistaa naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksia ja asemaa globaalisti. Se on maailman johtava naisten ja tyttöjen voimaannuttamista ja ihmisoikeuksia ajava järjestö. UN Womenilla on yli 200 kehityshanketta yli 90 maassa.

Päivä alkoi hyvin ja jäin pohtimaan miten hyvin meillä Suomessa loppujen lopuksi naisten asiat ovatkaan. Tämän päiväinen esitys käsitteli naisten asemaa globaalisti ja kyllä on kulttuurieroilla vielä suuri merkitys miten naisen asema nähdään. Onni syntyä naisena Suomeen!

 

Vaalit pidetään 13.6.2021

Hei tiimiläiset,

Tänään saimme tietää, että vaalit siirtyvät. Samalla saimme muutaman päivämäärän, jotka ovat ohessa.

Vaalit 13.6.    Ennakkoäänestys 26.5.-8.6.   ulkomailla 2-5.6.2021

  • Suuri kuntavaali-ilta 18.3.
  • Numerot tulevat 14.5. Tienvarsimainonnan saa alkaa 13.5.
  • Näillä mennään. Saimme 8 viikkoa lisäaikaa kampanjoida ja kerätä tiimiläisiä sekä ehdokkaita.

Pidetään hyvä tsemppi yllä. Tehdään hyvää materiaalia ja kampanjaa!

Terkuin, Päivi